AcasaAcasa  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi|
AutorMesaj
Mr.Loveme
Administrator
Mr.Loveme

Mesaje : 462
Puncte : 587
Legea 8/1996 Privind drepturile de autor si conexe Empty
MesajSubiect: Legea 8/1996 Privind drepturile de autor si conexe Legea 8/1996 Privind drepturile de autor si conexe I_icon_minitimeSam 23 Feb 2013, 16:08

Art.1. Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra oricaror asemenea opere de creatie intelectuala, este recunoscut si garantat n conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.
Art.2. Opera de creatie intelectuala este recunoscuta si protejata, independent de aducerea la cunostinta publica, prin simplul fapt al realizarii ei, chiar neterminata.
Copyright sau dreptul de autor reprezinta ansamblul prerogativelor, inclusiv dreptul exclusiv de a reproduce, distribui, executa, afisa, sau de licenta , de care se bucura autorii ca rezultat al unui efort creativ independent cu referire la operele create; institutia dreptului de autor este instrumentul de protectie a creatorilor si operelor lor - Dreptul de autor este undrept declarative apare automat odata cu creatia sau opera dar in cazul unei valorificari comerciale sau a unor dispute trebuie furnizate dovezi legale certe asupra momentului creatiei. Acesta este rolul nostru, de a va oferi dumneavoastra si tertilor o dovada, data certa, asupra momentului aparitiei operei. Din momentul inregistrarii deveniti autor si beneficiati de toate drepturile pe care legislatia romaneasca si internationala le garanteaza.


Sus In jos
http://real-arena.all-up.com
Reclama ta aici (Mesaj / Banner), pentru mai multe datalii add: cs.forum@yahoo.com (Y!M)


Reclama ta aici (Mesaj / Banner), pentru mai multe datalii add: cs.forum@yahoo.com (Y!M)
Reclama ta aici.

Legea 8/1996 Privind drepturile de autor si conexe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
. :: Biroul Administrativ :: Administraţie :: Anunţuri-