AcasaAcasa  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi|
AutorMesaj
Mr.Loveme
Administrator
Mr.Loveme

Mesaje : 462
Puncte : 587
Regulament General Forum Empty
MesajSubiect: Regulament General Forum Regulament General Forum I_icon_minitimeSam 23 Feb 2013, 15:34

Regulament General
a. Forumul este deschis oricărei persoane indiferent de vârstă, sex, naţionalitate, religie, etc. Orice discriminare de acest tip se consideră atac la persoană şi se sancţionează conform regulamentului.
b. Userii noi sunt atent monitorizaţi de moderatorii forumului deoarece dorim evitarea spamului.
c. Fiecare user are dreptul la un singur cont pe forum. Deschiderea unui nou cont pe forum, este considerat clonă şi duce la banarea ambilor useri. Folosirea aceluiaş PC de către mai mulţi useri trebuie anunţată prin PM unui Administrator.
d. Este interzisă crearea unui cont cu un nume asemănător cu al unui user existent pe forum. Dacă totuşi se întâmplă acest fapt, rugaţi un Administrator să vi se schimbe numele contului. Cererea de schimbare a numelui se poate face de maxim 2 ori de la crearea contului. Sunt permise nume cu maximum două semne (incluzând aici şi spaţiul).
e. Deoarece dorim să avem un forum care să poată fi înţeles de oricine, folosiţi un limbaj cât mai coerent, utilizând exclusiv limba română, şi excluzând metodele de exprimare de gen messenger(„sh”, k, „tz”, sal, bft, etc.). Este interzisă folosirea excesivă de majuscule, a textelor de tip bold, italic, subliniat, ca şi textele colorate.
f. Este interzis ca în semnătură să se folosească imagini, sau link-uri de promovare a unor concursuri/vânzări/comunitati etc. în semnătura sunt admise doar imagini ale trackerelor care arată numărul de playeri pe server sau alte opţiuni legate de server.
g. Limbajul pe forum trebuie să fie unul decent, la fel şi imaginile sau ceea ce conţin link-urile postate pe forum. Orice abatere de la această regulă duce la sancţionarea celui în cauză şi la modificarea/ştergerea postului respectiv. Cenzurarea nu reprezintă o abatere de la această regulă, la fel şi interpretările care se pot face.
h. înainte de a deschide un topic asiguraţi-vă că subiectul nu s-a mai discutat folosind funcţia search.
i. Titlurile topicurilor deschise trebuie să fie relevante conţinutului acestora. Nu sunt permise folosirea de emoticoane în acestea.
j. Reply-urile la posturi trebuie să fie doar în concordanţă cu subiectul discutat. Tot ce se abate de la acest fapt se consideră offtopic şi se sancţionează conform regulamentului.
k. Orice provocare ce poate duce la devierea subiectului din topic se consideră flame sau atac la persoană.
l. Nu daţi reply fără a contribui în mod pozitiv la acel topic. Abaterea de la această regulă duce la sancţionare pentru „post hunting”.
m. Deoarece considerăm că a avea acces pe serverul nostru vine ca o consecinţă a comportamentului de pe forum şi a activităţii de pe server, sancţionarea unui admin pe forum poate avea repercursiuni şi pe server. Banarea unui admin pe forum determină imposibilitatea îndeplinirii principalei sarcini de pe server, postarea codaţilor. Deci, în consecinţă, banarea pe forum, are ca şi consecinţă imediată downgrade-ul pe server la slot.
n. Nu sunt acceptate reply-urile monosilabice de genul „Da”, „Bine”, „GG”, etc. şi cu atât mai mult a reply-urilor ce conţin doar emoticoane. Fiecare reply trebuie să constituie o propoziţie. Se aplică şi pentru topicurile din secţiunea de cereri !
o. Evitati sa faceti post dublu. Ramane la latitudinea moderatorilor forumului daca postul dublu a fost justificat sau nu.
p. Orice nemulţumire cu privire la deciziile unui moderator al forumului pot fi exprimate în secţiunea „Abuzuri”. în această secţiune pot posta cei care reclamă un abuz sau moderatorii forumului. Decizia finală va fi luată de întreg stafful.


Avertismente şi infracţiuni
Userii acestui forum pot fi sancţionaţi în două feluri: Prin warn si prin Ban pe o perioada nedeterminata de timp
a. Avertismentele(warnurile) pot fi date pentru abateri uşoare de la regulament pentru a evita repetarea acestora.
b. Infracţiunile pot avea mai multe puncte infracţiune. Pentru abateri grave de la regulament se acordă ban direct. La acumularea a 10 puncte infracţiune se acordă ban, fără posibilitatea de a se mai retrage. Excepţie fac situaţiile în care moderatorii forumului votează în unanimitate retragerea banului.
c. Retragerea infracţiunilor se poate face de moderatorul care a dat-o sau dacă majoritatea moderatorilor sunt de acord (prin vot).
d. Nu există un timp în care infracţiunea expiră. Recunoaşterea greşelii va scurta timpul în care infracţiunea sau avertismentul sunt active. Comentarea ei, poate aduce alte infracţiuni până la banare definitivă.


Sancţiunile pot fi date în felul următor:

Incălcarea regulilor forumului – +1 warn sau dupa caz banarea contului.
Reply monosilabic – Avertisment sau +1 warn penalizare
Flame – Avertisment sau +2 warn penalizare
Limbaj neregulamentar – +1 warn
Nick asemănător cu al unui alt utilizator – +1 warn si avertizarea utilizatorului.
Offtopic – +1 warn
Semnătură neregulamentară – +1 warn si stergerea semnaturii, iar daca acesta continuie sa isi puna aceasi semnatura(Reclama) se va decurge la Banarea lui .
Post hunting – +1 warn
Insultă sau atac la persoană – +1 warn
Folosire clone – Blocarea conturiilor.
Insultă la adresa unui moderator – In functie de insulta se va acoorda +1warn sau Ban pe o perioada nedeterminata de timp.
Nerespectarea deciziilor administrative – Ban pe o perioada nedeterminata de timp.
Reclama - Ban pe o perioada nedeterminata de timp.


Dispoziţii finale :
Inregistrarea pe acest forum se consideră acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentului regulament.
Regulamentul poate suferi modificări fără a fi anunţate în prealabil. Modificările majore vor fi făcute cunoscute în secţiunea "Anunturi"


Sus In jos
http://real-arena.all-up.com
Reclama ta aici (Mesaj / Banner), pentru mai multe datalii add: cs.forum@yahoo.com (Y!M)


Reclama ta aici (Mesaj / Banner), pentru mai multe datalii add: cs.forum@yahoo.com (Y!M)
Reclama ta aici.

Regulament General Forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
. :: Biroul Administrativ :: Administraţie :: Anunţuri-