AcasaAcasa  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi|
AutorMesaj
DeathBoy
Membru
DeathBoy

Mesaje : 56
Puncte : 149
[GHID]Pentru incepatorii de Metin2!!! Empty
MesajSubiect: [GHID]Pentru incepatorii de Metin2!!! [GHID]Pentru incepatorii de Metin2!!! I_icon_minitimeJoi 01 Sept 2011, 00:42

1. Sa incepem cu inceputul in rimul rand va voi explica niste comenzi :
-pentru inventar ( unde gasiti toate itemele ce le cumparati sau le gasiti pe jos) apasati tasta I .
-pentra a lua obiectele cazute de la monstri , animale apasati tasta Z
-acest joc este bazat pe levele , la fiacer 25 % dintr-un lvl va este dat un punct care vil puteti pune la alegere : HP ( va este marita viata si defenceul ) SP ( va este marit lichidul cre este consumat de magii si puterea magica de attack ) Attack Damage ( va este marit atacul ) cam astea sunt cele mai importante .
- de la lvl 5 va puteti pune skill-uri ( magii ) care la fiacare lvl va puteti pune un punct
-punctele astea le puteti pune apasand respectiv c , v , b si n
Iteme= armuri , scut , coifuri , papuci , bratari , cercei , lantuti , arme
2. Ghid pentru cal Metin2 :
-de la lvl 25 va puteti pune cal care vil faceti printr-o misiune la Stable Boy, Trebuie sa omorati 20 Savage Archer in 30 minute care se gasesc in mapa a -2 a. Daca faceti cu succes aceasta misiune va trebuii sa platitii 100 k ( 100.000 yang ) pentru horse picture care o folositi pentru a chema calul atunci cand vreti . Aceasta misiune de la stable boy pentru a va pune cal o puteti face numai cu un HorseMedal care se gaseste din Monkey Dungeon la maimute din mapa a -2 -a. Acest cal se poate evolua si el pana la lvl 21 max , dar la lvl 11 se poate da de pe el , calul se poate evolua la fiekare lvl numai cu un Horse Medal. Misiunea de la lvl 1 va este cerut de Stable Boy sa omorati 100 Snake ARcher in 30 minute din Desert .
3. Ghid de crestere Metin2 :
-de la lvl 1 se poate creste la caini , lupi ,ursi( hungry/Bear , grizzly , black ,) pana la lvl 12;
-de la lvl 12 se poate creste la tigri ( tiger si whait tigre ) si ursi (Brown Bear)
-de la lvl 12 pana la 23 se creste la Amazoane ( Whait Oath , niste femei)
-de la lvl 23 pana la lvl 34 se creste la Savage
-de la lvl 34 pana la lvl 42 la orci ( inafara de Black Orc din mijlocul hartii Valley )
-de la lvl 42 pana la 52 se creste la Black Orc din mijlocul hartii Valley Of Seungryong
-de la lvl 53 se inkepe in cave 1 , cave 2 ( si sunt multe hartii cu monstrii de lvl mare )
Cave 2 este un loc in care trebuie sa platiti pentru a intra.
4. Mici instructiuni de joc :
-fiecare arma , armura , cercei , bratari , lanturi , coifuri , scuturi se pot evolua ( fiecare este depidne +0 +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9) daca aveti o arma armura sau alceva +1 o puteti evolua +2 sua depinde la BlackSmith puneti arma sau ce aveti pe el dati ok si yes si o avoluati dar poate da si Failed si atunci pierdeti arma sua armura respectiva .
-in acest joc va puteti si casatori trebuie doar sa va cumparati costumle la barbati pe nume Tuxedo iar la femei pe nume Wedding Dress si bineinteles trebuie sa fiti un caracter de femeie iar unul de barbat . Va mai trebuie si Wedding Ring la amandoua persoane , dupa ce aveti toate astea va punet inelele si costumele si mergeti la o femeie din mapa 1 numita Old Lady. Costumele le poti cumpara din mapa 2 de la Weddering Peddler .
-de la lvl 5 va puteti pune skill-uri (magii ) si cum vam spus va puteti pune pct la fiecare o sa aveti 5 , cand o sa aveti 20 pct la o magie o sa va apara M1 la magia respectiva adica M =Master va puteti face si M2 M3 cu carti : daca nuemel magiei este de ex STrong Body cartea se va nu-mi STrong Body Skill Book , atsa va tine pana la M10 de la M10 va Veni G1 G= Grand MAster si tot asa pana la G10.
-La inceputul jocului va puteti alege caracterul :Warrior , Sura , Ninja , Shamman.
5.Ghid de pescuit :
-cea mai buna metoda de pescuit tio faci singur prin practica dra o sa va spun metoda mea de fishing :
*Tipuri de pesti ( sa sai enumar in functie de raritate) :
-Zander , Mandarin Fish , Carp , Solmon , Grass Carp , Large Zander , Cart Fish , Lotus Fish . Acestia sunt cei mai cunoscuti mai sunt altii foarte rari dar nui nev sai stiti inca .
-Puteti sa va incepeti metoda de prins numarand 3 secunde dupa ce va apare imeginea deasupra capului si dupa 3 secunde sa trageti apasand space. Undita vo puteti lua de la fisheman din afara orasului undeva pe langa podul de iesire din oras. De acolo va luati si momelile si un obiect ca o bila numita Marble care ar fi bine sa o folosii la inceput va arata ce peste va trage .
In afara ghidului de pescuit puteti sa sapati va luati tarnacop de la Daek Go din mapa 2 apsand pe el si sa dati using the shop la fel ca la fisheman cand va luati undita.
Cam acestea sunt cele mai importante lucruri din metin2 ! Succes la lvl si pentru alte intrebari si nelamuriri lasati un mesaj !


Sus In jos
Reclama ta aici (Mesaj / Banner), pentru mai multe datalii add: cs.forum@yahoo.com (Y!M)


Reclama ta aici (Mesaj / Banner), pentru mai multe datalii add: cs.forum@yahoo.com (Y!M)
Reclama ta aici.

[GHID]Pentru incepatorii de Metin2!!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
. :: Zona Jocurilor :: Metin2 :: Ghid-uri-